Početna

Plantaže – Epoha

Trag u vremenu

Za kompaniju Plantaže 2017. godina bila je više nego uspešna na svim poljima. Pored osvajanja preko 30 medalja na najprestižnijim vinskim takmičenjima, lansiran je novi premium brend u liniji crvenih vina pod imenom “Epoha”.

See more

Razvoj zasnovan na znanju

Društvo inovacija

Savremena tehnološka rešenja i promene redefinišu načine poslovanja, komunikacije ali i prioritete. Akcenat je na kvalitetnom iskorišćenju upotrebe novih tehnologija i digitalnoj transformaciji. Zato je jedan od osnovnih ciljeva Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije upravo da motiviše društvo i implementira različite inovativne projekte i digitalnu transformaciju razvijajući Srbiju kao društvo inovacija kroz institucije visokog obrazovanja, istraživački rad i razmenu znanja.

See more

Craft Master Pro

Novi brend koncept. Novi način e-učenja.

Craft Master Pro je mobilna aplikacija za online učenje. Jedinstveni, nov koncept učenja kroz najrazličitije online kurseve u mikroblejdingu, permantentnoj šminci i industriji nege i lepote generalno. Ova aplikacija je ideja i proizvod jednog od najpoznatijih osoba u mikroblejding idustriji – gospodina Branka Babića.

See more

Stari podrum – Zlatna berba

Brend ikona

Najbolja berba u poslednjih dvadeset godina za Plantaže bila je u 2011. godini. Izuzetno povoljne temperature i padavine na kamenitom zemljištu Ćemovskog polja omogućile su da Vranac pokaže svu svoju moć i snagu i opravda zašto se svrstava u sorte za velika vina. Ovo vino je baš takvo.

See more

VeeamOn Tour

Dostupnost iskustva

Kompanija Veeam, pionir na tržištu Availability for the Always-On Enterprise, predstavlja savremenu zaštitu podataka (Modern Data Protection™). Veeam pruža rešenja koja su moćna, jednostavna za upotrebu i pristupačna, i koja su izgrađena za virtuelizaciju (Built for Virtualization ™) i cloud – što čini savršeno rešenje za moderan datacentar.

See more


Eat:AM

Gastronomska ljubav

Ljubav prema gastronomskom eksperimentisanju okupila je Eat:AM tim – jedan od pionira online restorana. Eat:AM online restoran u potpunosti prati korporativan način života i ispunjava želje svojim kupcima za dobrom restoranskom hranom, a da pritom taj užitak omoguće sebi bez odlaska na određenu lokaciju.

See more