Početna

Štand Dizajn

Toplo i pristupačno

Izložbeni štand dizajn svakako je izazovan i uzbudljiv deo marketinga. Sa bogatim iskustvom i naprednim proizvodnim kapacitetima naših partnera, a zajedno sa klijentom, sajamskim nastupom podižemo svest i vidljivost brenda.

See more

vForum Beograd

Transformacija u akciji

VMware vFORUM 2018 predstavlja dan kompletno ispunjen inovacijama koje će vam pomažu da se ubrza digitalna transformacija preko softverski definisanog pristupa poslovanju i IT-u. Cilj događaja je da pokaže na koji način može da se poboljša brzina poslovanja modernizovanjem data centara i integrisanih javnih cloud- servisa, kao i kako da doživite izuzetno iskustvo podsticanjem sigurnog digitalnog radnog okruženja.

See more

Craft Master Pro

Novi brend koncept. Novi način e-učenja.

Craft Master Pro je mobilna aplikacija za online učenje. Jedinstveni, nov koncept učenja kroz najrazličitije online kurseve u mikroblejdingu, permantentnoj šminci i industriji nege i lepote generalno. Ova aplikacija je ideja i proizvod jednog od najpoznatijih osoba u mikroblejding idustriji – gospodina Branka Babića.

See more

Stari podrum – Zlatna berba

Brend ikona

Najbolja berba u poslednjih dvadeset godina za Plantaže bila je u 2011. godini. Izuzetno povoljne temperature i padavine na kamenitom zemljištu Ćemovskog polja omogućile su da Vranac pokaže svu svoju moć i snagu i opravda zašto se svrstava u sorte za velika vina. Ovo vino je baš takvo.

See more

VeeamOn Tour

Dostupnost iskustva

Kompanija Veeam, pionir na tržištu Availability for the Always-On Enterprise, predstavlja savremenu zaštitu podataka (Modern Data Protection™). Veeam pruža rešenja koja su moćna, jednostavna za upotrebu i pristupačna, i koja su izgrađena za virtuelizaciju (Built for Virtualization ™) i cloud – što čini savršeno rešenje za moderan datacentar.

See more


Eat:AM

Gastronomska ljubav

Ljubav prema gastronomskom eksperimentisanju okupila je Eat:AM tim – jedan od pionira online restorana. Eat:AM online restoran u potpunosti prati korporativan način života i ispunjava želje svojim kupcima za dobrom restoranskom hranom, a da pritom taj užitak omoguće sebi bez odlaska na određenu lokaciju.

See more